Mand som griner

Mand eller drengerøv? Sådan bliver du lidt af begge

Mand som griner

I dagens samfund forventes det, at mænd er stærke og uafhængige. De forventes at være forsørgere og beskyttere af deres familier. Det forventes også, at de er selvsikre og selvbevidste og aldrig viser tegn på svaghed. Disse forventninger kan lægge et stort pres på mænd og kan gøre det svært for dem at udtrykke deres følelser eller bede om hjælp. Som følge heraf føler mange mænd, at de er nødt til at indkapsle deres følelser og tage et modigt ansigt på. Det er også forventet at mænd er seriøse i deres adfærd og begraver legebarnet der stadig findes inden i dem. Det er dog den forkerte vej at gå, for disse to ting kan sagtens gå hånd i hånd. Man kan sagtens være en ansvarlig, seriøs og moderne mand, samtidig med at man stadigvæk er lidt af en drengerøv og et legebarn. Det sidste kan især være en fordel når man selv får børn en dag.

Sådan bliver du en ansvarlig drengerøv

Det er let at glemme, hvordan man leger som voksen. Ansvar som arbejde, regninger og familieforpligtelser kan hurtigt fylde vores tid op og efterlade lidt plads til sjov. Det er dog vigtigt at huske, at sjov og ballade er afgørende for vores fysiske og mentale sundhed. Det hjælper ikke kun med at reducere stress og forbedre vores humør, men det kan også øge kreativiteten og problemløsningsfærdigheder. Det er også en kæmpe stor styrke at være i kontakt med sit indre legebarn, hvis man selv får børn. Sidst, men ikke mindst, så har mænd brug for at få lov til at være nogle drengerøve, sammen med deres venner.

Det er godt for en mand at føle sig mandig, hvilket nogle gange kan være svært at få lov til i disse moderne tider. Derfor bør du som mand, give dig selv lov til have det sjovt. Køb en PlayStation eller et Paintball gevær og tag og giv den gas med dine venner. Tag i en forlystelsespark og se hvor mange gange du kan prøve en forlystelse, før du kaster op, men vær voksen og ansvarlig når du kommer hjem. Vil du gerne vække din indre drengerøv og finde inspiration til hvordan, så kan du med fordel tjekke alttilmaend.dk ud. Her kan du finde masser af inspiration, både til at være en drengerøv, men også til at være en moderne, ansvarlig og god mand, som dem omkring dig sætter pris på og respekterer.