Kvinde peger på Black Friday sale

Få mest ud af Black Friday

Black Friday er blevet en af årets største shopping dage i Danmark. Den afholdes typisk dagen efter Thanksgiving i USA, men i de seneste år er den sneget sig tidligere og tidligere, og nogle butikker starter deres udsalg allerede tirsdag før Thanksgiving. Så hvordan er Black Friday blevet så populær i Danmark? En af faktorerne er den stigende popularitet af online shopping. Danske forbrugere er i stigende grad fortrolige med at foretage deres indkøb online, og Black Friday er en perfekt mulighed for at gøre et godt tilbud på varer, som de måske har været på udkig efter i et stykke tid. Vil du have mest muligt ud af Black Friday og alle de forskellige tilbud og rabatter, så læs med i denne artikel, hvor vi giver dig nogle tips og tricks.

Forbered dig godt

Black Friday er et godt tidspunkt til at få rabat på varer, som du har ønsket dig hele året. Men menneskemængderne og kaosset kan være overvældende. Med lidt forberedelse kan du dog få mest muligt ud af Black Friday og få alt, der står på din indkøbsliste. Lav først en liste over de varer, du gerne vil købe, og sørg for at undersøge den normale pris på hver enkelt vare. På den måde ved du, om Black Friday-prisen virkelig er et godt tilbud. Derefter skal du udarbejde en plan for dit angreb ved at lave en liste over de butikker, du vil besøge, og i hvilken rækkefølge. På den måde spilder du ikke tid på at gå rundt uden mål.

Find hjemmesider på nettet

En anden måde du kan forberede dig godt til Black Friday på, er, ligesom med de fysiske butikker, at undersøge de forskellige hjemmesider butikkerne har på internettet, samt deres Sociale Medier. Her kan man ofte få en fornemmelse for, hvor meget de har tænkt sig at gøre ud af Black Friday. Når det kommer til de helt store butikker og kæder, kan man næsten være sikker på, at de vil være fyldt med gode tilbud, men hvad med alle onlineforhandlerne? Det kan man forberede sig på, på samme måde som nævnt ovenfor. Udarbejd en liste med hvad det er du er interesseret i at købe og husk at notere prisen ned. Herefter skal du også lave en plan over hvilke onlinebutikker og webshops du vil ind på, samt rækkefølgen af dem. På den undgår du at spilde dyrebar tid på klikke dig rundt på de forskellige shops, for at finde det rigtige tilbud.
En god side du kan starte din research på finder du her: https://blackfri.dk/